Nikon Coolpix S8200 16Mpix 14xWide Zoom NIKKOR (K) [VMA850E1] - 75,00€ : Käytetyt kannettavat tietokoneet, varaosat ja huolto., Käytetyt kannettavat tietokoneet takuulla edullisesti, kannettavien varaosat ja huolto. Iso valikoima käytettyjä kannettavia. Myös pöytäkoneet
Ostoskori
0 tuotetta
Yht. 0,00€

Kingston Dell Lenovo HP Panasonic Samsung jotai

Nikon Coolpix S8200 16Mpix 14xWide Zoom NIKKOR (K)

Lisää koriin:

75,00€

  • Malli: VMA850E1
  • 0 Kpl maahantuojan varastolla (1-3 pv toimitusaika)
  • 1 Kpl myymälässä
  • Valmistaja: Nikon
  • Lisätietoja saat tuotteen kotisivuilta.

Käytetty, siistikuntoinen. Takuu 3kk

Mukana akku, akkulaturi ja hihna
 

Erittäin nopea, tehokas ja tarkka COOLPIX S8200 on varustettu pienikokoisella superzoomilla, joka tallentaa hetken kuin hetken.

Taustavalaiseva 16 megapikselin CMOS-kenno tuottaa upeita tuloksia myös heikossa valaistuksessa. Laajakulmainen 14-kertaisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi sopii niin laajojen maisema- tai panoraamakuvien kuin muotokuvienkin ottamiseen.

Kameran lyhyt käynnistymisaika, nopea automaattitarkennus ja sarjakuvaustila varmistavat, että saat aina haluamasi otoksen.

COOLPIX S8200 – Tehokas. Pienikokoinen. Tarkka.

 

Helposti mukana kulkeva 14-kertainen superzoom: erittäin pienikokoinen runko.

Taustavalaiseva 16 megapikselin CMOS-kuvakenno lisää kunkin pikselin vastaanottaman valon määrää ja parantaa siten herkkyyttä ja vähentää kohinaa kaikissa valaistusolosuhteissa.

14-kertaisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi kattaa polttovälit laajakulmasta superteleen: erittäin pienen hajonnan ED-lasi, asfäärinen linssi ja suuren taittokertoimen HRI-elementit takaavat erinomaisen suorituskyvyn. Tuottaa erittäin tarkkoja ja teräviä kuvia (vastaa 35 mm:n kameran polttoväliä 25–350 mm).

Epätarkkuudenestotekniikka torjuu epätarkkoja kuvia automaattisesti neljällä tavalla. Linssien siirtoon perustuva tärinänvaimennus vähentää kameran tärähtämisen vaikutusta. Suuri ISO-herkkyys (jopa 3 200) vähentää epätarkkojen kuvien riskiä kuvattaessa nopeasti liikkuvia kohteita tai kuvattaessa heikossa valossa. Parhaan kuvan valitsin valitsee enintään kymmenestä peräkkäisestä otoksesta automaattisesti terävimmän .

Erityiset tilat eri valaistuksia varten: tuottavat upeita tuloksia kaikissa valaistusolosuhteissa – jopa ilman jalustaa. Vastavalotila mahdollistaa automaattisen HDR-toiminnon avulla laajan sävyalueen kaikissa tilanteissa. Yömuotokuva-tilassa kuvatut yönäkymät ja sisällä otetut muotokuvat ovat kauniin yksityiskohtaisia. Yömaisema-tilassa saat teräviä kuvia heikossa valaistuksessa.

Suuressa 7,5 cm:n (3 tuuman), 921 000 pisteen nestekidenäytössä on kirkas värintoisto, voimakas kontrasti ja selkeä kuva. Nikonin innovatiivinen Clear Color -näyttötekniikka vähentää heijastuksia. Näyttöä on helppo katsella jopa kirkkaassa auringonpaisteessa.

 

Stereoäänellä varustetut Full HD (1080p) -elokuvat: optinen zoomaus ja automaattitarkennus ovat käytettävissä tallennuksen aikana. Myös hidastettu ja nopeutettu tallennus on mahdollista nopeudella 15-120 kuvaa/s (VGA). Kamerassa on teräväpiirtotelevisioon liittämistä varten yhdysrakenteinen HDMI-liitäntä, joka tukee HDMI-CEC:tä.

 

Nopea sarjakuvaus: tallentaa toiminnan 6 kuvan sekuntinopeudella.

Lyhyt viive: nopea käynnistyminen ja automaattitarkennus auttavat tallentamaan ohikiitävät hetket.

Helppo panoraama 360°/180°: voit luoda dynaamisia panoraamakuvia panoroimalla pysty- tai vaakasuunnassa.

Erikoistehosteet: käytä erikoistehosteita ottaessasi valokuvia tai kuvatessasi elokuvia tai paranna valokuvia jälkikäteen kameran sisäisillä suotimilla. Kuvauksen aikana käytettäviä tehosteita ovat esimerkiksi pehmeäpiirto ja nostalginen seepia. Voit tarkistaa valitsemasi tehosteen nestekidenäytöstä ennen aloittamista. Suotimia ovat esimerkiksi tähtisuodin, kalansilmä ja miniatyyritehoste.

EXPEED C2 -kuvankäsittelyjärjestelmä takaa kehittyneen elokuvatallennuksen, suuren herkkyyden suorituskyvyn ja parhaan mahdollisen kuvanlaadun.

Muotokuvajärjestelmä: kehittyneet automaattiset toiminnot täydellisiä muotokuvia varten. Hymylaukaisin ottaa sarjan kuvia nopeudella 6 kuvaa/s, kun valitsemasi kohde hymyilee. Silmänräpäystunnistus ilmoittaa, kun jollakin kohteista on silmät kiinni.

Ihon tasoitus tasoittaa kasvojen ihonsävyä, ja lopputulos on silotellumpi. Kamerassa oleva punasilmäisyyden korjaustoiminto korjaa salamavalon aiheuttamat silmien värivirheet kuvaa otettaessa.

18 kuvausohjelmaa valitsee automaattisesti suosittuihin kuvaustapoihin ja -tilanteisiin parhaiten sopivat asetukset.

Automaattinen kuvausohjelma valitsee parhaan aiheenmukaisen kuvausohjelman yleisimmissä kuvaustilanteissa.
Materiaalikoodi
COOLPIX S8200 - VMA850E1, VMA852E1, VMA853E1, VMA851E1


Mukana akkulaturi ja hihna


Tuotetiedot: IceCat.biz, maahantuojien tietokanta sekä Laptops.fi tietokanta. Oikeus muutoksiin pidetään. Kaikki hinnat sis. arvonlisäveron ellei muusta mainintaa.


Microsoft Registered Refurbisher

Nordic IT Solutions Oy
Verkkokauppa

Laptops.fi / Kannettavat.fi
info@laptops.fi
20500 Turku
Puhelin: 0400-300963 (10-17)

Myymälä

BPC Solutions
Uudenmaankatu 3
20500 TURKU
SUOMI SVENSKA ENGLISH
Puh 02-250 5215
TXT +358 500 300963
(Vain Tekstiviestit)
myynti@bpcsolutions.fi
www.bpcsolutions.fi
www.bpc.fi
Arkisin 10.00 - 17.00 Lauantaisin suljettu

Huolto

PC911 Turun Pikamikrohuolto
Hämeenkatu 20
20500 Turku
info@pc911.fi
02-4692911
www.pc911.fi

Copyright © 2020 Nordic IT Solutions Oy. Powered by Zen Cart
IP osoitteesi: 3.236.26.93