Dell Latitude 12 E5250 i5-5300U 8GB 500GB WL BT CAM 12.5 W10P [Dell Latitude 12 E5250] - 295,00€ : Käytetyt kannettavat tietokoneet, varaosat ja huolto., Käytetyt kannettavat tietokoneet takuulla edullisesti, kannettavien varaosat ja huolto. Iso valikoima käytettyjä kannettavia. Myös pöytäkoneet
Ostoskori
0 tuotetta
Yht. 0,00€

Kingston Dell Lenovo HP Panasonic Samsung jotai

Dell Latitude 12 E5250 i5-5300U 8GB 500GB WL BT CAM 12.5" W10P

Lisää koriin:

295,00€

 • Malli: Dell Latitude 12 E5250
 • 0 Kpl maahantuojan varastolla (1-3 pv toimitusaika)
 • 2 Kpl myymälässä
 • Valmistaja: Dell
 • Lisätietoja saat tuotteen kotisivuilta.

Laadukas käytetty Dell Latitude 12 E5250 i5-5300U 8GB 500GB WL BT W10P

Grade A/A- Käytetty
Takuu 12kk

Valmistettu työkäyttöön. Suunniteltu vaikuttavuutta ajatellen.

Ohut, kevyt ja tehokas ratkaisu liikkuvaan käyttöön: Esittelyssä Dellin ohuin ja kevyin perustason kannettava tietokone. Koko päivän kestävä akku varmistaa tuottavuutesi, minne työsi sinut ikinä viekin.
 
Monipuoliset ominaisuudet liiketoiminnan ammattilaisille: Saat käyttöösi uusimman sukupolven Intel® Core™ -suorittimet, valinnaisen taustavalaistun näppäimistön sekä enemmän portti-, tallennus-, yhteys- ja näyttövaihtoehtoja kuin missään muussa Latitudessa.

Ensiluokan käyttöelämyksen tuottava huippuluokan muotoilu: Magnesiumseoksesta valmistetut LCD-näyttövaihtoehdot ja naarmuuntumattomasta Corning® Gorilla® Glass NBT -lasista tehdyt valinnaiset kosketusnäytöt takaavat vaikuttavan kauneuden ja kestävyyden(Saatavuus voi vaihdella maa- tai kokoonpanokohtaisesti).
Luotu ajatuksella liiketoiminnan ammattilaisille.

Luotu ajatuksella liiketoiminnan ammattilaisille.

Kestävyyttä, johon voit luottaa: Roiskeenkestävällä näppäimistöllä, tukevalla anonisoidulla saranaratkaisulla ja rakenteellisesti parannetulla valinnaisella magnesiumnäyttökannella varustettu Latitude 12 5000 -sarja on suunniteltu kestävyyttä ajatellen.

Laadukkaat liitännät: Dellin Latitude 5000 -sarjan laitteilla voit valita joko olemassa olevan E-telakointituoteperheen telakointiratkaisun tai uuden Dell Wireless Dock -ratkaisun, joka mahdollistaa Intel® WiGig -tekniikkaan perustuvan saumattoman nopean langattoman telakoinnin. Se tukee jopa kahta ulkoista näyttöä, näppäimistöä, hiirtä ja oheislaitteita. Lisäksi Intel® Pro Wireless Display -teknologian (Intel® Pro WiDi) ansiosta käyttäjät voivat muodostaa langattoman yhteyden projektoreihin ja näyttöihin IT-osaston vaatimin tietoturva- ja määritysominaisuuksin.

Avaa kokonaan: Tee yhteistyötä hetkessä käyttämällä 180 asteen kulmassa avautuvaa anonisoitua saranaa, jonka ansiosta voit avata kannettavan tietokoneen kokonaan ja asettaa näytön ja näppäimistön mille tahansa tasaiselle pinnalle.
Turvallinen. Helposti hallittava. Luotettava. Latitude.

Turvallinen. Helposti hallittava. Luotettava. Latitude.

Maailman turvallisimmat kannettavat yritystietokoneet: Vain Dell tarjoaa kattavan salauksen, erinomaisen todennuksen ja huippuluokan haittaohjelmien vastaisen suojauksen samassa paketissa. Dell DDP|E suojaa tietoja kaikissa päätelaitteissa, kuten ulkoisissa tallennusvälineissä, itsensä salaavissa asemissa ja julkisissa tallennuspilvissä. DDP | Security Toolsin edistyksellisten todennustoimintojen avulla voit estää luvattomia käyttäjiä pääsemästä käsiksi tietoihisi. Dell käyttää haittaohjelmien torjunnassa uudenlaista lähestymistapaa suojaamalla tietoja ja käyttäjiä kaikilta epäluotettavilta sisällöiltä DDP | Protected Workspacen avulla.

Uskomattoman helposti hallittavat kannettavat yritystietokoneet: Kannettavat Dell Latitude -tietokoneet hakevat hallittavuudeltaan vertaistaan Dellin ainutlaatuisten, useita laitteita tukevien vPro-toimintojen, BIOS-etäpäivitysten ja kiintolevyn pyyhkimisen ansiosta. Huippuluokan hallittavuus on välttämätöntä, joten lisää tehokkuutta vähentämällä manuaalisiin ja virheille alttiisiin tehtäviin käytettyä aikaa uudella Dell Client Command Suitella, IT-kustannusten vähentämiseen kehitetyllä maksuttomalla automatisointityökalupaketilla.

Erinomainen luotettavuus, johon voit luottaa: Edeltäjäänsä kestävämmälle ja maailman kestävimpään kannettavien perheeseen kuuluvalle Latitude 12 5000 -sarjalle suoritetaan monipuolisia testejä, joilla varmistetaan, että laite kestää jokapäiväistä käyttöä. Siinä käytetään huippuluokan materiaaleja, joihin kuuluvat muun muassa parannettu saranarakenne sekä magnesiumseoksesta ja naarmuuntumattomuudeltaan kymmenkertaisesta Corning® Gorilla® Glass NBT -lasista valmistetut valinnaiset kosketusnäytöt(Saatavuus voi vaihdella maa- tai kokoonpanokohtaisesti). Nauti yhtenäisestä käyttöelämyksestä E-tuoteperheen telakointiratkaisujen ja kuudennen sukupolven Latitude-kannettaville yhteisten verkkomuuntajien ansiosta. Niiden tukena olevat yritystason huolto- ja tukiratkaisut takaavat, että voit olla huoleti.
 

Valitse oheislaitteita ja palveluita:

Olitpa toimistolla tai matkoilla, Dellin suositellut ja helposti hankittavat oheislaitteet täydentävät kannettavaa tietokonettasi ja parantavat käyttöelämystäsi.
 

Suoritin

 • Neljännen sukupolven Intel®  Core™ i5-5300U 2.3GHz

Käyttöjärjestelmä

 • Windows 10 Professional, 64-bittinen
   

Muisti

 • 8GB. 1 600 MHz:n DDR3L SDRAM -muisti

Piirisarja

 • Integroitu suorittimeen

  Intelin reagointikykyä parantavat tekniikat:

  Intel® Rapid Storage -tekniikka
  Valinnainen Intel® Smart Connect -tekniikka

Näytönohjain

           Integroitu Intel® HD 5500 -näytönohjain

Näyttö

 • 12,5 tuuman häikäisemätön HD WLED -näyttö (1366 x 768, 16:9), 200 nitiä, magnesiumista valmistettu LCD-näytön takaosa

Optinen asema

 • Ainoastaan ulkoisia vaihtoehtoja

Portit

 • 3 USB 3.0 One with PowerShare
  HDMI
  miniDisplayport
  45 - RJ Network Connector
  Optional eDocking Connector

Korttipaikat

 • SD 4.0 Memory Card Reader
  Two M.2 Expansion Slots: 1 WWAN/HCA and 1 WLAN/BT/WiGig
  Lock Slot
  Optional SmartCard Reader
  Optional Fingerprint Reader

Mitat

 • Korkeus (takana): 0,9 tuumaa / 22,7 mm
  Syvyys: 8,4 tuumaa / 212,8 mm
  Paino alkaen: 3,44 paunaa / 1,56 kg (3-kennoinen akku, mSATA, kosketustoimintoa tukematon LCD-teräväpiirtonäyttö)

Tässä mallissa myös taustavalaistu näppäimistö sekä sormenjälkilukija

Akku hyvä, 3h+
Takuuta 12kk
 


Tuotetiedot: IceCat.biz, maahantuojien tietokanta sekä Laptops.fi tietokanta. Oikeus muutoksiin pidetään. Kaikki hinnat sis. arvonlisäveron ellei muusta mainintaa.


Microsoft Registered Refurbisher

Nordic IT Solutions Oy
Verkkokauppa

Laptops.fi / Kannettavat.fi
info@laptops.fi
20500 Turku
Puhelin: 0400-300963 (10-17)

Myymälä

BPC Solutions
Uudenmaankatu 3
20500 TURKU
SUOMI SVENSKA ENGLISH
Puh 02-250 5215
TXT +358 500 300963
(Vain Tekstiviestit)
myynti@bpcsolutions.fi
www.bpcsolutions.fi
www.bpc.fi
Arkisin 10.00 - 17.00 Lauantaisin suljettu

Huolto

PC911 Turun Pikamikrohuolto
Hämeenkatu 20
20500 Turku
info@pc911.fi
02-4692911
www.pc911.fi

Copyright © 2020 Nordic IT Solutions Oy. Powered by Zen Cart
IP osoitteesi: 3.228.220.31