Yritys : Käytetyt kannettavat tietokoneet, varaosat ja huolto., Käytetyt kannettavat tietokoneet takuulla edullisesti, kannettavien varaosat ja huolto. Iso valikoima käytettyjä kannettavia. Myös pöytäkoneet
Ostoskori
0 tuotetta
Yht. 0,00€

Kingston Dell Lenovo HP Panasonic Samsung jotai
  
 

Yritys

Nordic IT Solutions Oy on kolmen pitkäaikaisesti toimineen yrityksen yhteenliittymä. BPC Solutions ja Turun Pikamikrohuolto PC 911 ovat jo noin 24 vuotta Turussa toimineita atk-alan konkareita. Kolmas yhteenliittymän osapuoli, Laptops.fi on samoin pitkäikäinen, alallaan arvostettu kannettava-alan toimija, joka tunnetaan erityisesti
yrityskannettavien uudelleenmarkkinoijana.

Nordic IT Solutionsin toimialana on ICT-laitteiden vähittäis- ja tukkumyynti, maahantuonti ja huolto.

Olimme Suomen ainoa Microsoftin (Autrorized Refurbisher MAR) valtuuttama käytettyjen tietokoneiden kunnostaja. Nykyisin uusien MS vaatimusten vuoksi olemme ns. Third Party Installer

Bisnode D&B Finland on luokitellut Nordic IT Solutions Oy:n parhaimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan. Kuulumme myös Kauppalehden Menestyjäyritysten joukkoon.

www.laptops.fi / www.kannettavat.fi

Käytetyt kannettavat, pöytäkoneet ja oheislaitteet vuodesta 2002. Ideana on tuoda kaikkien tarjolle yrityskäytössä kestäviksi ja laadukkaiksi todettuja Business-mallisarjojen koneita murto-osalla uuden hinnasta. Suurin osa koneista on yritysten leasing-kierrosta palautuneita malleja. Kaikille koneille tehdään ns. "Refurbishing"-käsittely, eli ne tietoturvatyhjennetään, testataan, puhdistetaan, päivitetään ja lopuksi asennetaan uusi, puhdas käyttöjärjestelmäasennus tuoreine ajureineen ja päivityksineen.

Valikoimastamme löytyy runsaasti mm. seuraavia yritysmallisarjojen kannettavia:  Lenovo Thinkpad, Dell Latitude/Precision, HP Elitebook Zpook, Toshiba Portege ja Panasonic Toughbook. Meillä on myös omaa maahantuontia: HP Renew, Lenovo ReThink, RAM Mounts -ajoneuvotelineet sekä vahvistetut (ns. ruggeroidut) ulkokäyttöönkin soveltuvat kannettavat kuten Panasonic Toughbook, Durabook DRS Tactical Systems, Itronix ja eril. ajoneuvo-PC:t.

BPC Solutions
Uudet pöytäkoneet, kannettavat, oheislaitteet ja komponentit vuodesta 1996. Palvelee myös ruotsiksi. Erikoistunut pääasiassa uusien tietokoneiden ja komponenttien myyntiin mutta löytyy myös runsas valikoima käytettyjä pöytäkoneita. BPC:n kivijalkamyymälä Turussa toimii myös laptops.fi -verkkokaupan noutopisteenä.

Turun Pikamikrohuolto PC 911
Ammattitaitoinen, pitkän kokemuksen omaava atk-huolto yrityksille ja yksityisille vuodesta 1996.

Asiakkaat
Asiakkainamme on yksityisiä henkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä, viranomaisia, kuntia, kaupunkeja ja kouluja ympäri Suomen sekä yrityksiä koko EU-alueella. Tarjoamme yhtä mieluusti yhden kuin viidensadan koneen eriä.

Kuvia

Microsoft Registered Refurbisher

Nordic IT Solutions Oy
Verkkokauppa

Laptops.fi / Kannettavat.fi
info@laptops.fi
20500 Turku
Puhelin: 0400-300963 (10-17)

Myymälä

BPC Solutions
Uudenmaankatu 3
20500 TURKU
SUOMI SVENSKA ENGLISH
Puh 02-250 5215
TXT +358 500 300963
(Vain Tekstiviestit)
myynti@bpcsolutions.fi
www.bpcsolutions.fi
www.bpc.fi
Arkisin 10.00 - 17.00 Lauantaisin suljettu

Huolto

PC911 Turun Pikamikrohuolto
Hämeenkatu 20
20500 Turku
info@pc911.fi
02-4692911
www.pc911.fi

Copyright © 2021 Nordic IT Solutions Oy. Powered by Zen Cart
IP osoitteesi: 3.239.33.139